حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

نبیه بری: اسرائیل قصد دارد لبنان را به سمت عادی سازی روابط بکشاند

رئیس پارلمان لبنان روز یکشنبه گفت: «اسرائیل قصد دارد لبنان را به مذاکرات سیاسی با هدف عادی سازی روابط بین ۲ طرف بکشاند».
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در گفت‌وگویی با روزنامه الشرق الاوسط توضیح داد که «لبنان توافقنامه‌ای دارد که از حمایت بین‌المللی و عربی و همچنین تایید سازمان ملل برخوردار است و آن را اجرا می‌کند و به جزئیات آن پایبند است».

وی ادامه داد: ارتش لبنان اکنون آماده است استقرار خود را در جنوب رودخانه لیطانی تکمیل کند، اما مشکل در خودداری اسرائیل از عقب‌نشینی از تعدادی از نقاط است که مانع از استقرار آن در مرز‌های بین‌المللی شده است.

رئیس پارلمان لبنان تاکید کرد که حزب‌الله به این توافق پایبند است، مانع اجرای آن نشده، از جنوب رودخانه لیطانی عقب‌نشینی کرده و با وجود تجاوزات مداوم اسرائیل و حملات مستمر به شهر‌های جنوبی، در ۶ ماه گذشته حتی یک گلوله شلیک نکرده است.

او اشاره کرد توافقی که آمریکا متعهد به اجرای آن شد، خروج اسرائیل، استقرار ارتش و آزادی اسرای لبنانی در نزد این رژیم را مشخص می‌کند، اما اسرائیل از عقب‌نشینی امتناع ورزیده و به حملات خود ادامه می‌دهد.

بری ادامه داد: حزب‌الله از پاسخگویی به نقض آتش‌بس توسط اسرائیل خودداری می‌کند، سیاست خویشتنداری را دنبال می‌نماید و برای اجرای توافقنامه تحکیم آتش‌بس پشت سر دولت لبنان است.

این در حالی است که اخیرا «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر و «یسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم دستور دادند تا به بهانه موشک‌هایی که از لبنان به سمت اسرائیل شلیک شد، موج دوم حملات را علیه به اصطلاح اهداف حزب‌الله در لبنان انجام دهند. /ایسنا

کلمات کلیدی: نبیه بری لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار